Oportunitati de cariera in cadrul MAKROPLAST!

Makroplast se afla intr-o continua cautare de  persoane care sa se identifice cu nevoile companiei noastre, capabile sa gestioneze oportunitatile de dezvoltare pe care noi le oferim si care pot aprecia un mediu profesionist.
In cadrul companiei noastre puteti performa de la orice nivel, indiferent daca inca studiati, ati absolvit sau aveti deja o experienta acumulata. Makroplast ofera angajatilor sai oportunitati atractive de dezvoltare profesionala.
Daca sunteti de parere ca aptitudinile dumneavoastra ne-ar putea fi de folos, nu ezitati sa aplicati!
Indiferent daca va alaturati companiei noastre ca si angajat full-time, part-time sau colaborator in scopul acumularii de experienta si cunostinte , noi va putem oferi o gama variata si interesanta de posibilitati.

De ce MAKROPLAST?

MAKROPLAST promoveaza dezvoltarea continua a angajatilor sai, resursa cea mai importanta in procesul de constructie al unei companii de succes.

Dezvoltarea personalului la MAKROPLAST se aliniaza cerintelor individuale si diferitelor etape ale progresului. Metodele noastre de dezvoltare individuala se refera, in principal, la sustinerea de training-uri de catre manageri sau alte persoane cu experienta in masura sa faca acest lucru.

Pe langa aceste activitati de instruire individuala, in mod sistematic pregatim si formam diverse echipe: pe proiecte, de prospectare , etc. pentru a veni in intampinarea cerintelor si provocarilor nou aparute.